Βικελίδης - Χρυσανθίδης Α.Β.Ε.Ε.

Αφιέρωμα της Lebensmittel Zeitung στην εταιρεία μας

Για ακόμη μία χρονιά, το τεύχος –  αφιέρωμα της γερμανικής εφημερίδας Lebensmittel Zeitung για τα ελληνικά προϊόντα εξαγωγής, φιλοξένησε την εταιρεία μας μέσω της CEO μας κ. Αυγής Χρυσανθίδου.

Το αφιέρωμα ξεκινά με μία σύντομη αναφορά στη γκάμα των χειροποίητων προϊόντων Χρυσανθίδης που μπορεί κάποιος να βρει εύκολα σε διάφορες περιοχές και καταστήματα της Γερμανίας (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τσουρέκια) αλλά και στην ανερχόμενη σειρά των υγιεινών cookies.

Επιπλέον, εστιάζει στις συνεχείς επενδύσεις της εταιρείας μας πάνω στην καινοτομία που βασίζονται στις διατροφικές συνήθειες και τάσεις παγκοσμίως.

Τέλος, γίνεται αναφορά στην επίδραση που έχει ο COVID-19 στις εξαγωγικές (και όχι μόνο) δραστηριότητες της εταιρείας μας αλλά και στις νέες δυνατότητες και ευκαιρίες που δημιουργούνται σε τέτοιες περιόδους.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας να αναγνωρίζεται και να παρουσιάζεται από σημαντικά μέσα σε όλο τον κόσμο κι ένας ακόμη λόγος να συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι αυτό που κάνουμε.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το τεύχος — αφιέρωμα εδώ.