Βικελίδης - Χρυσανθίδης Α.Β.Ε.Ε.

Μελομακάρονο vs. Κουραμπιές

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες των Χριστούγεννων, ένα είναι το βασικό ερώτημα που μας απασχολεί: Κουραμπιές ή μελομακάρονο; Μελομακάρονο ή κουραμπιές; Μία μόνιμη «εορταστική αναμέτρηση» ανάμεσα στα δύο πιο κλασικά Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα με σίγουρο νικητή όποιον τα δοκιμάσει, ακόμα και τον πιο απαιτητικό. 

kourabie and melomakarona Christmas boxes as gifts

Το Μελομακάρονο, ένας γευστικός συνδυασμός μελιού και καρυδιών, ο πιο γλυκός πειρασμός για όλους, με κάθε μπουκιά να λιώνει στο στόμα χαρίζοντας μια πραγματικά συναρπαστική γευστική εμπειρία. Σιρόπι, αρωματικά μπαχαρικά, νότες εσπεριδοειδών και... μυστικά συστατικά, που αποτυπώνουν τη μαγεία της Ελληνικής γαστρονομίας.

melomakarona Chrisanthidis

Ο Κουραμπιές, μια αρμονική συμφωνία γεύσεων, μια λεπτή ισορροπία υφής βουτύρου και μια γενναιόδωρη ποσότητα ξηρών καρπών κάθε προτίμησης. Κάθε μπουκιά προσφέρει μια εμπειρία πολυτέλειας, αντικατοπτρίζει την τέχνη και την παράδοση της Ελληνικής ζαχαροπλαστικής και καθιστά τον κουραμπιέ την ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά μία μοναδική απόλαυση.

Kourabie Chrisanthidis

Σε έναν κόσμο γεμάτο επιλογές, η ποικιλία αποτελεί το κλειδί για την ικανοποίηση κάθε απαιτητικού πελάτη. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα φαίνεται να είναι αμοιβαία εξαρτημένα, αφού η απόλαυση του ενός συμπληρώνεται από την μοναδική γεύση του άλλου. Επομένως, στο δίλημμα κουραμπιές ή μελομακάρονο, η απάντηση θα είναι πάντα: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

Chrisanthidis Delights

 

Chrisanthidis Delights