Βικελίδης - Χρυσανθίδης Α.Β.Ε.Ε.

Συμμετοχή της εταιρείας μας στη διεθνή έκθεση SIAL 2022 στo Παρίσι

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η SIAL Paris μας καλωσορίζει στη γαλλική πρωτεύουσα. Παραγωγοί, εισαγωγείς, αγοραστές και έμποροι λιανικής, ειδικοί στα μέσα ενημέρωσης και ανεξάρτητες ενώσεις κάθε σχήματος και μεγέθους συναντιούνται στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στο Παρίσι, για πέντε ημέρες έμπνευσης, συζήτησης και δικτύωσης. Φέτος, η SIAL θα πραγματοποιηθεί στο Paris Nord Villepinte, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 19 Οκτωβρίου 2022.  Μάθετε περισσότερα για την έκθεση εδώ.

Η εταιρεία μας θα δώσει το παρόν στην έκθεση, με το δικό της περίπτερο (Stand K005 - Hall 5A). Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για ολόκληρη τη σειρά των παραδοσιακών μας ελληνικών προϊόντων Chrisanthidis Delights, όπως το χειροποίητο κουραμπιέ, το παραδοσιακό, χειροποίητο τσουρέκι αλλά και τη σειρά υγιεινών επιλογών.

Επιπλέον, όσοι δώσουν το παρόν και επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρείας μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις των προϊόντων μας.       

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να μας επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Nothing Better Than The Authentic!