Βικελίδης - Χρυσανθίδης Α.Β.Ε.Ε.

Νέα σειρά υγιεινών επιλογών

Η νέα μας σειρά υγιεινών επιλογών είναι εδώ!

Μία από τις βασικές αξίες της επιχείρησης μας είναι να δημιουργούμε ποιοτικές επιλογές για τους πελάτες μας, παρακολουθώντας συνεχώς τις τάσεις του κλάδου μας και των διατροφικών συνηθειών παγκοσμίως. Έτσι, μετά από ένα διάστημα σχεδιασμού και δοκιμών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη νέα μας σειρά, τα υγιεινά κουλουράκια.

Τα υγιεινά κουλουράκια είναι βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, όπως τα Vegan Μουστοκούλουρά μας, φτιαγμένα με 100% φυσικό μούστο σταφυλιού και Ελληνικές Π.Ο.Π. σταφίδες Κορίνθου αλλά και νέες γεύσεις όπως τα Κουλουράκια με Ταχίνι και τοπικό μέλι Θάσου και τα Κουλουράκια με Χαρούπι, φτιαγμένα με υψηλής διατροφικής αξίας χαρουπάλευρο και Ελληνικές Π.Ο.Π. σταφίδες Κορίνθου.

Vegan Μουστοκούλουρα Σταφίδας

Μετατρέπουμε το παραδοσιακό ελληνικό µουστοκούλουρο σε µια αγαπηµένη γευστική εμπειρία. Συνδυάζουμε την παραδοσιακή οικογενειακή µας συνταγή µε 100% φυσικό µούστο από σταφύλια του Παγγαίου Όρους και µαύρη κορινθιακή σταφiδα Π.Ο.Π., δημιουργώντας έτσι έναν μοναδικό, γευστικό και θρεπτικό θησαυρό.

Κατάλληλο για χορτοφάγους, πιστοποιημένο ως V - Label από την από την Swissveg.

Κουλουράκια με Ταχίνι

Αν και ο σπόρος του σουσαμιού είναι ένας από τους μικρότερους σπόρους της γης, η αξία του θεωρείται από τις μεγαλύτερες καθώς είναι πλούσιος σε ασβέστιο, βιταμίνες και πολύτιμα μέταλλα.  Δεν είναι τυχαίο που ο Αλί Μπαμπά, στο παραμύθι «Ο Αλί Μπαμπά και οι Σαράντα Κλέφτες», όταν ήθελε να του φανερωθούν οι κρυμμένοι θησαυροί του, πρόσταζε συμβολικά «Σουσάμι άνοιξε!», καθώς κατά το παρελθόν πίστευαν πως είχε μαγικές δυνάμεις. 
 
Στην εταιρεία Χρυσανθίδης, πιστοί στη χρήση πρώτων υλών ανώτερης ποιότητας συνδυάζουμε το ταχίνι με τοπικό μέλι Θάσου και δημιουργούμε ένα νέο premium σνακ υψηλής διατροφικής αξίας.

Κουλουράκια με Χαρούπι

Όταν στην αρχαία Ελλάδα οι σπόροι του χαρουπιού χρησιμοποιούνταν ως μονάδα μέτρησης του βάρους του χρυσού, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί πως μετά από αιώνες, η λέξη «καράτι» που προέρχεται από τη λέξη «κεράτιον» δηλαδή χαρούπι, στην αρχαία ελληνική, θα είναι ακόμα η επίσημη μονάδα μέτρησης του. Εκτός από αυτή την ιδιότητα του, το χαρούπι χαρακτηρίζεται ως «το κακάο των αρχαίων Ελλήνων» και αποτελεί από τότε ένα υγιεινό υποκατάστατο της σοκολάτας έχοντας 60% λιγότερες θερμίδες, καθόλου λίπη και πολύ περισσότερες φυτικές ίνες (40 γρ. ανά 100 γρ).

Σήμερα, το χαρούπι ευδοκιμεί και διατίθεται σε αφθονία στην Κρήτη αλλά ταξιδεύει ως πρώτη ύλη από τον Νότο μέχρι τον Βορρά, αναμειγνύεται με Π.Ο.Π. Σταφίδες Κορίνθου και δημιουργούν ένα νέο premium σνακ υψηλής διατροφικής αξίας.

Απολαύστε τα!