Βικελίδης - Χρυσανθίδης Α.Β.Ε.Ε.

Έρχονται Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή μας είναι να παράγουμε και να διανέμουμε premium γλυκές απολαύσεις, με την καλύτερη ποιότητα, γεύση, συσκευασία και τιμή, προσφέροντας παράλληλα μία υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών, ώστε να δημιουργήσουμε μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για τους πιστούς μας πελάτες.

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς, για να κάνετε την παραγγελία σας! Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2510 361 371 ή στο sales@chrisanthidis.gr

Προϊόντα όπως ο χειροποίητος κουραμπιές, το μελομακάρονο, τα κουλουράκια, το τσουρέκι και η βασιλόπιτα αποτελούν ιδανικές Χριστουγεννιάτικες απολαύσεις και πρέπει να βρίσκονται στα ράφια κάθε καταστήματος, ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φίλους και τους συνεργάτες σας!

Η τήρηση των κανόνων υγιεινής στις εγκαταστάσεις μας, ανήκε πάντα στις κορυφαίες προτεραιότητες μας. Μία αρχή που ενισχύσαμε ακόμη περισσότερο λόγω του Covid-19.

Η εταιρεία μας, ανήκει πλέον στο διακεκριμένο group των κατόχων της πιστοποίησης, IFS FOOD 6.1. Πρόκειται για μία κορυφαία πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας των διαδικασιών παραγωγής και των τροφίμων μας, με ετήσιους μάλιστα επανελέγχους.